Доставка и връщане

 

Доставка

Продуктите на фирма ВГ ГАРД ще бъдат доставени чрез куриери. Поръчката ще бъде доставена в рамките на 48 до 96 часа по график на обслужване. Този срок не касае специални поръчки за изпълнение по модел и цвят. Поръчките след 17:00 часа се обработват на следващия работен ден. Поръчките, направени в събота, неделя и по време на официални празници, се обработват в понеделник, или в първия работен ден. Доставки не се извършват в неделя и по време на официални празници.

Връщане

Всеки направил поръчка, може да я върне в 14-дневен срок съгласно условията на чл. 55 от ЗЗП (Закон за защита на потребителите) и ние няма да задаваме въпроси. Приемаме само продукти, които никога не са били ползвани, нямат следи от употреба, не е нарушена целостта и търговския вид на продукта и са придружени от документите за продажба (опаковка и касова бележка). За да върнете продукт, моля свържете се с нас на +359 893 33 44 55 , за да получите по-подробни указания, които да улеснят процеса. Цената на доставка в случай на връщане е за сметка на клиента. Връщаме ви парите в рамките на 10 (десет) работни дни, след получаване на изпратения продукт.

Начин на плащане

Плащането се извършва предварително по сметка на фирмата или чрез наложен платеж. Наложен платеж е услуга, при която стойността на покупката, дължима към онлайн магазин VG-CUARD, се събира чрез куриера от името на фирма ВГ ГАРД ЕООД. Преди пратката да бъде предадена на получателя или негов представител, получателят или неговият представител трябва да са заплатили сумата по банков път, или да  заплатят сумата на поръчката в брой на куриера. Информация за правата на потребителите, произтичащи от законовата гаранция може да прочетете в чл. 112-115 от ЗЗП.